UBG Distribution

Over ons

United Brands Group Distribution heeft jarenlange ervaring in de Distributie en Logistiek sector. Door haar zuster bedrijven UBG Retail en UBG Promotional heeft het team ook kennis opgedaan van de outdoor leisure en promotionele industrie. Deze kennis en
ervaring besloten we te bundelen en een A tot Z oplossing te starten voor ondernemers. En zo werd UBG Distribution geboren.

Allereerst werd United Brands Group Distribution slechts gebruikt voor het regelen en versturen van zendingen over de hele wereld. Dit heeft ons de mogelijkheid gegeven om kennis op te doen over de werkwijze wereldwijd. We hebben hierdoor goede contacten op kunnen bouwen met partners op het gebied van logistiek. 

Daarnaast is United Brands Group Retail al geruime tijd aanwezig in de B2B Outdoor Cooking branche. Als leverancier van grote tuincentra evenals kleine BBQ speciaalzaken weet UBG Retail precies wat er speelt in de wereld van outdoor leisure. Deze kennis kan het team daarom goed gebruiken voor de verschillende services die UBG Distribution te bieden heeft. Wij kunnen u daardoor goed adviseren over de markt en de producten die daarbij horen.

Branding en promoties zijn erg belangrijk voor bedrijven groot en klein. UBG Promotional heeft met allerlei merken en agentschappen samen gewerkt aan campagnes wereldwijd. Hierdoor hebben wij kennis over de markt van promotionele artikelen die ervoor zorgen dat u merk naar een totaal nieuw niveau wordt getild. 

Deze kennis en ervaring wordt nu gebundeld in United Brands Group Distribution – Outdoor leisure development van A tot Z. Wij helpen u met het ontwikkelen van uw eigen product en/of merk, waarna we samen met u zorgen voor de juiste online- en offline positionering zowel regionaal als internationaal. Als dit allen gelukt is staat UBG Distribution klaar om u van dienst te zijn met zowel Logistics als Aftersales. Heeft uw marketing een extra boost nodig? Dan zullen wij uw helpen met promotionele BBQ’s en accessoires die geheel naar eigen smaak te produceren zijn.

Dit zijn de services van UBG Distribution in slechts een notendop, lees meer per service.

Product ONTWIKKELING

Brainstorming, concept ontwerp & productie

MERK ONTWIKKELING

Marktonderzoek, merkbeheer & strategiebepaling

Online POSITIONERING

Social & Search marketing, analyse & strategiebepaling

Logistieks & Aftersales

Distributie, (e)fulfilment & customer service

Promotionele BBQs

Gepersonaliseerde barbecues, sauzen & accesoires